Имаме две поредни служебни правителства, които можеха да поемат да станат

...
Имаме две поредни служебни правителства, които можеха да поемат да станат
Коментари Харесай

Мерки с тежестта на кръчмарски салфетки и кой да опере пешкира


" Имаме две следващи служебни държавни управления,  които можеха да поемат да станат буфера, предприемайки извънредно непопулярни ограничения , т.е., някой трябваше да опере пешкира. В тази обстановка, само че лятото, можеше да се случи всичко това ". 

Това сподели пред БНР проф. Росен Стоянов, учител по политически връзки в Нов български университет. 

" Пандемията постъпи неточно с политическата ни класа. Ако не беше вирусът, несъмнено всичко щеше да продължи постарому. Вирусът оказа помощ да се поотърсим леко.  В момента виждаме още веднъж подмятане на ограничения, които имат тежестта на кръчмарски салфетки . Хората, които ги създават, са слаби персони. Тези голям брой рецесии, които се прескачат в нашето всекидневие, не основават водачи ", добави рекламистът Радослав Бимбалов. 

Според него ограниченията се подмятат по нервен метод и  всичко е трябвало да стартира със наложителна имунизация на държавната администрация

Проф. Стоянов счита, че,  когато се приказва за убеждаваща връзка за имунизирането, тя би трябвало да е устойчива  и с авансово създаване на сюжети за възможна идна рецесия: 

" Управлението на страна не е детска игра. Трябва да отнемеш главните доводи на тези, които предполагаш, че ще бъдат против твоята теза, да ги отнемеш авансово, с цел да не могат " аргументирано " да облъчват публичното мнение постфактум...  НОЩ от началото до края нямаше специалист експерт по връзки . В 21 век, във образния век на цифровата връзка това е непрофесионализъм, непредвидливост, закононарушение ". 

В предаването " Неделя 150 " рекламистът акцентира, че  всичко е било заложено по този начин, че да се стигне досега, в който настроенията против ваксинирането са толкоз огромни, че каквато и акция да има сега, единствено ще ги укрепи .

" Трябва да се работи, за жалост, с твърди и непопулярни ограничения.  Ако страната желае да подкрепи имунизирането, би трябвало да стартира да имунизира себе си ".   
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР